ABOUT

Hey! Welkom op onze About pagina.

 

Bedankt om te kiezen voor MLB Professional.

Na tien jaar in de sector te werken, hadden we het gevoel dat er een leegte was die moest worden opgevuld. We zagen veel professionele lash & brow artiesten die moeite hadden om de producten in handen te krijgen die ze nodig hadden om hun werk goed te doen.

 

Het is onze missie om jou te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten die gemakkelijk te verkrijgen zijn, zodat u zich meer kunt concentreren op wat belangrijk is: uw klanten en hen gelukkig maken!

 

We hebben onze schappen gevuld met hoogwaardige producten van enkele van de beste merken in de branche, en we voegen er altijd meer aan toe!

 

We hebben ook informatie op de productpagina hoe u ze kunt gebruiken en waar u ons online kunt vinden als u met ons wilt chatten over je nieuwe producten.

We zijn er voor jou!

IMG_20201105_140723_965_Original.jpg

Hi, mijn naam is Nicoline. Ik ben de oprichter van MLB professional.

Sinds 2014 heb ik mijn eigen beauty salon in Antwerpen, België. (@makeuplashesbrows) Waar ik behandelingen uitvoer binnen de niche van permanente make-up, lashes & brows.

 

Ik ben een echte product junkie. Ik hou er van om producten uit te proberen, nieuwe kleuren en texturen te ontdekken. Ook blijf ik steeds op zoek naar innovatieve items.

 

Een ​​behandeling uit voeren met hoog kwalitatieve producten die het werk bijna voor jou doen vind ik super. Dit is een van de redenen waarom ik MLB professional heb opgestart. Een plaats/ platform waar je alle tools kan kopen die ik dagelijks graag gebruik, maar ook door veel andere professionals over de hele wereld.

Gebruikt, getest en goedgekeurd.

Heeft u suggesties of vragen, neem dan gerust contact met mij op!