STORE POLICY

Deze webshop is gecreëerd voor en door de (permanent) make-up, lash & brow artist/ professional. We weten hoe moeilijk het is om in onze industrie om aan kwalitatieve en de juiste producten te geraken. Hierdoor is MLB pro ontstaan. Door passie voor het vak en om steeds kwaliteit te kunnen bieden.​We zullen steeds op zoek gaan naar de nieuwste en beste producten om telkens mee te zijn met de laatste trends. ​

Vragen & suggesties zijn altijd welkom! pro@makeuplashesbrows.com

 

Love of beauty is taste. The creation of beauty is art.- Ralph Waldo Emerson

 

Privacy & Safety

 

MLB professional respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. MLB professional zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

 

Onze website bevat links naar andere websites en sites van partners die niet tot MLB professional behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van deze websites.

 

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy, dan kunt u contact met ons opnemen.

Professional

 

De producten zijn uitsluitend voor professioneel gebruik. Make-up producten kunnen en mogen ook aangekocht worden als particulier.

 

Btw / Vat

 

De prijzen weergegeven zijn exclusief 21% btw. MLB professional is gevestigd in België, Antwerpen. Ondernemingen binnen België betalen daarom 21% btw. Bij ondernemingen met een geldige btw nummer, gevestigd buiten België binnen EU wordt de btw verlegd.

Plaats je bestelling, vul jouw btw nummer in bij het afrekenen. Selecteer daarna offline betalen na nazicht btw nummer. We proberen dit binnen de 24 uur te verwerken. Als uw btw nummer goedgekeurd is sturen we u het factuur op met btw aan 0%. U kan uw bestelling daarna afronden met een online betaling.

Rewards

 

 

Spaar MLB pro points door je linksonder aan te melden op het Rewards programma. Spaar op elke aankoop punten en ruil ze in bij je volgende aankoop. Of volg ons op instagram om extra punten te verdienen. Ontvang 3 punten bij elke aankoop van €1. 

 

Betaalmethoden

  • Credit / Debit Cards

  • PAYPAL

  • Offline betaling

  • Bancontact

  • IDEAL

  • KLARNA (Betaal binnen 30 dagen)

Met deze betaalmethode kan je je bestelling 30 dagen na verzending betalen. Als je bestelling wordt goedgekeurd, stuurt Klarna een e-mail met betalingsinstructies zodra je bestelling is verzonden. Klik op de link in de e-mail om je bestelling te zien. Je kan ook op elk moment inloggen op de Klarna website of in de Klarna app om je bestellingen en bijhorende facturen te bekijken.

Facturen

 

We voegen geen factuur toe aan je bestelling. Je mag na enkele dagen een digitaal factuur in je mailbox verwachten. Deze kan je gemakkelijk downloaden of doorsturen naar je boekhoudprogramma.